Intern medicin

Intern medicin

By Jens Sundbøll & Morten Schmidt

 • Release Date : 2013-01-01
 • Genre : Medical
 • FIle Size : 65.97 MB
Score: 4.5
4.5
From 48 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Intern medicin Den mest solgte lærebog på iBooks Store og et uundværlig opslagsværk for tusindvis af medicinstuderende og yngre læger

Formål
Intern medicin er en bog, der systematisk gennemgår de intern medicinske sygdomme og deres behandling. Bogen sigter mod at gøre indlæring og repetition af faget nemmere, hurtigere og mere intuitiv ved hjælp af et format, som gennem mere end 5 års kontinuerligt arbejde er forbedret og forfinet med ét mål for øje: at optimere forholdet mellem tidsforbrug og indlæring.

Målgruppen
Bogen henvender sig til medicinstuderende, der skal studere intern medicin for første gang, samt yngre læger, der ønsker hurtige opslag og repetition af specifikke emner i klinikken.

Tidseffektiv indlæring
Den begrænsede tid, der er til rådighed under eksamenslæsningen eller i det daglige kliniske arbejde nødvendiggør et opslagsværk, der udover at være hurtigt at navigere i, også beskriver pensum koncist, systematisk og overskueligt, og som samtidigt gør det nemt at supplere med information fra andre kilder. Bogen gør dette muligt ved nedenstående opbygning:

1) Interaktive indholdsfortegnelser
Som på få sekunder fører læseren direkte til et specifikt emne med maksimalt 3 tryk. Søges der fx efter behandling af diabetisk ketoacidose vil fortløbende tryk på Endokrinologi, Diabetes mellitus og Diabetisk ketoacidose føre læseren direkte til afsnittet.

2) Systematisk fremstilling
Som sorterer overflødig information fra og fokuserer på overblik ved hjælp af en fortløbende beskrivelse af sygdommenes definitioner, forekomst, symptomer, fund, paraklinik, differentialdiagnoser, behandling og forløb.

3) Brugervenlige referencer
Til anerkendte lærebøger, nationale behandlingsvejledninger, videnskabelige artikler og andre online informationskilder som laegehaandbogen.dk, Wikipedia og Youtube. Bogen udgør således en interaktiv platform til den interne medicin hvorfra der er let adgang til andre informationskilder efter behov.

4) Flerlaget struktur
En interaktiv ordbog muliggør at tusindvis af forkortelser, definitioner mm. forklares i et dybere lag af bogen og dermed ikke forstyrrer læseflowet. Samtlige forkortelser er inkluderet – mere end 1000 unikke forkortelser og mere end 10.000 henvisninger i alt. Ordbogen er særlig anvendelig for førstegangslæseren, som endnu ikke er bekendt med alment anvendte forkortelser.

Se, læs, og download…
Se introduktionsvideoen på www.facebook.com/internmedicin/videos og læs anmeldelserne her på iBooks Store. Bogen er den første af sin art i Danmark og den letteste måde at lære og repetere intern medicin på. Så gør som tusindvis af andre medicinstuderende og yngre læger og køb den mest solgte lærebog på iBooks Store — god fornøjelse!

Reviews

 • Uundværlig hjælp til genopfriskning

  5
  By Tr Munch
  Efter 3 år uden kliniske arbejde var dette kompendium et uundværligt hjælpemiddel til genopfriskning af de intern medicinske problemstillinger forud for arbejdet i en akutmodtagelse. Jeg har endnu ikke stødt på noget i klinikken hvor jeg ikke har kunnet finde svaret i dette kompendium. Brugervenligheden er i top - især den indbyggede mulighed for opslag er ord er helt genial. Kan på det varmeste anbefale dette kompendium til alle nye klinikkere.
 • Fin lille hjælp

  5
  By SigneSahlertz
  Har brugt bogen til opslag i forbindelse med klinikophold, det er super nemt lige at finde, det man leder efter og få et hurtigt overblik. Der er endvidere også fine huskeregler, så det hele sidder lidt bedre fast.
 • Anbefalelsesværdig

  5
  By Juliejulie123567
  Dette er en super god bog! Den er meget velskrevet, let og overskuelig og særdeles brugbar som noteapparat. Den fungerer fantastisk som opslagsværk til et hurtigt overblik!
 • Et must have for medicinstuderende!

  5
  By Daniel Fyenbo
  Genialt kompendium, som for mig har været uundværligt i eksamensperioderne! Logisk systematisk opbygning, meget brugervenlig og let at slå op i. Indeholder også gode husleregler. Den er bestemt alle pengene værd og kan varmt anbefales til medicinstuderende på kandidatdelen.
 • Fantastisk balance mellem overblik og detaljer

  5
  By Peter Asdahl
  Dette er et fremragende noteapparat. Det er meget overskueligt opbygget og det sikrer at man hele tiden har overblik. På samme tid at der blevet plads til en stor detaljerigdom. Det kan umiddelbart synes vanskeligt at kombinere, men når man så her udnytter iBooks formatet til det yderste, så giver det en fantastisk brugeroplevelse. Aller mest lækkert er det, at man altid har den med i lommen.
 • Fabelagtigt værktøj

  5
  By Dorthe Maria Vittrup
  Intern medicin - et systematisk noteapparat er et fantastisk værktøj til den medicinstuderende på kandidatdelen, og i særdeleshed velegnet til eksamenslæsning samt 12. semesters repetition af tidligere semestre. Jeg forestiller mig også, at den bliver rar at have i kittellommen på en iPad mini, når jeg om et par måneder står i KBU’en. En komprimeret og elektronisk udgave af lommekompendiet, kunne man vel sige. Noteapparatet er ekstremt velformuleret - kort og præcist. Selv for en nybegynder i iBooks fungerer det her virkelig. Nemt at navigere i. Tak Morten og Jens, for jeres arbejde! Med det in mente at der kommer løbende gratis opdateringer, kan jeg virkelig ikke se, hvorfor man ikke skulle købe noteapparatet.
 • Et must i enhver skoletaske

  5
  By Lasse T.N.
  Brugervenlighed og funktionalitet er i top. Den beskedne investering tjener hurtigt sig selv hjem i form af tidsbesparelser ved brug af personlige noter og markeringer. Det samme gælder i øvrigt de øvrige udgivelser.
 • Klart anbefalelsesværdigt!

  5
  By K_Kjærgaard
  Utrolig velskrevet og særdeles brugbart noteapparat, som kan bruges på hele kandidat-delen! Bogen er super som opslagsværk og et genialt alternativ til de tungere lærerbøger ved eksamenslæsningen. Klart anbefalelsesværdigt!
 • Genial bog

  5
  By Jonas K Madsen
  Dette fremragende noteapparats eneste fejl er, at andre faggrupper ikke kender til den. Jeg arbejder som praktiserende fysioterapeut og bruger ofte bogen i hverdagen og ville ønske jeg havde haft den i min studie tid. Bogen indeholder naturligvis områder som ikke er relevante for min faggrupper, men den er det hele værd ift. de områder der gør! Fantastisk nem at få et overblik over diverse sygdomme. Denne bog burde præsenteres for faggrupper som fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker mfl.
 • Fremragende!!

  5
  By AraNize
  En detaljeret basisbog i intern medicin.

keyboard_arrow_up