Anna´s dyr i musik

Anna´s dyr i musik

By Anna la Cour-Harbo

 • Release Date : 2013-09-13
 • Genre : Education
 • FIle Size : 356.11 MB
Score: 4.5
4.5
From 9 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Anna´s dyr i musik Anna's dyr i musik en gennemarbejdet bog om klassisk musik for børn mellem 6 og 12 år. Den er primært tænkt anvendt til musikundervisning i skolens 2. til 6. klasse, men kan også bruges til indskolingselever - og af forældre, der gerne vil præsentere klassisk musik for deres børn. Tag på en rejse med otte komponister og oplev elefanter, ulve, ponyer og mange flere.

Reviews

 • Annas dyr i musik

  5
  By Tanja Agesen
  Jeg har med stor glæde anvendt ”Annas dyr i musik” i min musikundervisning på 2. årgang. ”Annas dyr i musik” er en interaktiv iBook med 8 afsnit, der hver især tager udgangspunkt i et dyr og et stykke klassisk musik, der er skrevet til netop dette dyr. Bogen er krydret med spændende historier om komponisterne, skønne tegninger, musikalske lytteopgaver, informative faktabokse og evaluerende quizzer. Hvert kapitel i bogen afsluttes med lærerens side, hvor der er nyttig baggrundsviden og forslag til flere klasseaktiviteter. Jeg er ikke linjefagsuddannet i musik. Det har derfor været en uvurderlig hjælp for mig, at bogen har holdt mig i hånden igennem hele forløbet. Jeg har således fået god støtte til min undervisning fra lærerens sider. Samtidigt har det været en stor oplevelse for mig at opleve, at den klassiske musik, som eleverne præsenteres for, i den grad fænger dem. Eleverne er virkelig gode til at lytte til den klassiske musik, og vi har sammen haft gode oplevelser med ”Annas dyr i musik”. Tanja Agesen, Nibe Skole
 • Anbefaling

  5
  By Knud W
  Perfekt indføring i klassisk musik for børn i 1. - 6. klasse. Er god gave til børnebørnene. Vil også være rigtig god som individuel undervisningsmateriale i folkeskolen. KW (morfar)
 • Anna´s dyr i musik

  5
  By De Bilgramske
  Det er en utroligt flot bog med særdeles fine og meget velvalgte videoklip, der passer fantastisk godt til musikken. Familiens børn har nydt at se bogen og vi har alle haft stor fornøjelse af de indlagte quiz’er. Det virker rigtigt godt og roligt på børnene at høre den dejlige klassiske musik, mens de lærer om dyrene. Tak for en super god bog, som rummer så mange mulligheder, at den vil blive taget frem igen og igen i lang tid.
 • Fremagende

  5
  By Birgitte 10
  Med denne iBook har musiklærerne fået et enestående værktøj, hvormed de kan indføre deres elever i den klassiske musik på en helt ny og spændende måde. Materialet er meget afvekslende i sin udformning og dog bygget op over en fast skabelon, som gør det overskueligt og forudsigeligt for børnene. Ideen med at tage udgangspunkt i dyr er god, idet dyr appelerer til de fleste børn. De dejlige dyrebilleder og -film er helt i top. Også illustrationerne er meget fine i deres fremstilling og farverige - virkelig "børnevenlige" og ikke uden personlighed. Børn kan godt lide at teste sig selv, hvilket der er mulighed for i hvert kapitel. Ligeledes er der til hvert kapitel en udførlig lærerside med bl.a. forslag til klasseaktiviteter og diskussionsoplæg. Der kan komme mange interessante samtaler ud af spørgsmål vedrørende f.eks. ulve i Danmark, drab på elefanter med det ene formål at få fat i deres stødtænder, jagt i det hele taget, kyllinge- og svinefarme. Ibooken er et helt nyt vidunder i undervisningen, som vil fange nutidens børn. Den kan anvendes både til klasseundervisning og individuelt arbejde. Spændende! Hvem der bare skulle undervises på denne måde!
 • Spændende nyhed til musikundervisning

  5
  By Hans la Cour
  Da jeg gik i skole var det svært at sidde stille og kikke i de gamle støvede bøger. Det tror jeg denne bog og andre interaktive undervisningsbøger vil gøre op med. En bog der møder børnene i den verden de kender fra iPad, som mange selv helt små børn mestre. Nu bliver det lidt lettere at holde de små poders opmærksomhed mod undervisningsmaterialet fast. Nu er det nemlig rigtig spændende og alle sanser udfordres.
 • Spændende

  5
  By Den gamle morfar
  Der er en spændende bog. Børnebørnene har været meget optaget af at udforske de mange muligheder, bogen giver for at komme ind i musikken. Det er smart at koble musikken sammen med dyr. Det har børnene let ved at forstå. De er så dygtige til at betjene iPad'en, at de kan bruge alle mulighederne: video, musik, billedegallerier, spørgsmålene. Og hvor er tegningerne gode. Den bog kan jeg varmt anbefale.
 • Anna's Animal Music

  5
  By Klassisk musik på IPad
  Meget spændende nyhed, kan anbefales til alle musiklærere, forældre og bedsteforældre.

keyboard_arrow_up