Projekt barsel

Projekt barsel

By Rikke Berg Fieschi

  • Release Date : 2014-07-27
  • Genre : Parenting
  • FIle Size : 5.77 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Projekt barsel Da jeg var gravid med min anden datter, og barslen nærmede sig, vidste jeg af erfaring, hvad jeg var ved at bevæge mig ind til: Jeg skulle være en servicestation med åbningstiderne 08.00 - 20.00 og til gengæld ville jeg ingen nattesøvn få.
Og jeg vidste også, hvad dette ville gøre ved mit mentale helbred samt graden af solskin jeg ville sprede omkring mig. 
Så jeg havde brug for et holdepunkt. Et helle. Et sted jeg kunne forsvinde hen, hælde alle mine bekymringer ud og genoplade batterierne. 
Så jeg startede en blog. 
Her skrev jeg om ligegyldigheder. Troede jeg. For det viste sig hurtigt, at utrolig mange kvinder på barsel var lige så manisk besatte af de samme ligegyldigheder som mig, og langsomt men sikkert fik jeg en fast skare af læsere, der grinte og græd sammen med mig. 
Denne bog er min blog. Jeg skrev mit første indlæg kort inden min fødsel og bloggede hele det første år af min datters liv.
Gennem dette år fik jeg mange rørende, kloge og sjove kommentarer på mine indlæg - så gode kommentarer faktisk, at de blev en vigtig del af min historie. Derfor har jeg valgt at lade nogle af de bedste blive stående.
I løbet af dette år, fik jeg jævnligt søde og rørende beskeder fra læsere, der følte at mine små  hverdagshistorier hjalp dem igennem deres egen barsel.
Måske kan de også hjælpe dig? Det håber jeg.
Rigtig god fornøjelse
Rikke Berg Fieschi
rbfieschigmail.com

keyboard_arrow_up