Visuel orden - Linjer, gridkomposition og gestaltlove

Visuel orden - Linjer, gridkomposition og gestaltlove

By Jakob Esben Hansen

  • Release Date : 2015-04-24
  • Genre : Design
  • FIle Size : 138.31 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Visuel orden - Linjer, gridkomposition og gestaltlove Gennem arbejdet med bogen vil læseren blive opmærksom på linjer, der skaber sammenhæng, systematik og visuel orden i fx indretning, arkitektur, kunst, hjemmesider og film. Læseren vil få indblik i de væsentligste designprincipper, samt hvor og hvordan disse principper bruges i design af reklamer, emballager, hjemmesider og apps. Læseren skal vurdere designprincippernes betydning for overblik og klarhed, fx hjælpelinjer, grids og gestaltlove. Opgaverne i bogen består i at lave knolling-kompositioner med fysiske objekter, fx madvarer, personlige objekter og med digitale objekter. Læseren skal også designe sit eget iPad-magasin, visitkort og CV. 
Der anvendes apps som Explain Everything til at tegne linjer og Pixelmator til billedbearbejdning, Billeder af de færdige opstillinger uploades til Instagram. 

Bogen er udviklet til at kunne anvendes til flere niveauer i xxxx i folkeskolens ældste klasser, i gymnasier, på hf og VUC, eller i tværfaglige forløb.

keyboard_arrow_up